Sunday, April 11, 2010

Lawan biasa


  • Ini bukan blog ulasan bolasepak.kalo nak ulasan bola sepak yang bernas sila kunjungi blog ulasan bola sepak. Blog ini pasal hidup aq. Tapi ironinya aq mau menulis pasal bola sepak. Sebab bola sepak ialah kehidupan aq. Nampak tak hubungannya? Tak nampak sudah.
  • Malam ini Machester United yang gagah akan bertemu Blackburn. Perlawanan yang kalo berlangsung awal season bias2 je.Tapi sbb dah hujung season,sgt hebat. Perlu menang bak kat abek tengah Manchester yang mempunyai band hip hop, Rio Ferdinand.
  • Setelah tiga kekalahan berturut, setela berbakul cacian aq terima, aq harap malam ni Manchester menang agar dapat mengembalikan senyuman ke wajah baby face aq ni.
  • Aq saspek Park Ji sung musti turun malam ni.Ganding plak dengan Nani.Kanan dan kiri mantap.
  • Berbatov? Biarlah masa menentukan.....~
  • Sila rujuk tacticl sheet diatas untuk gambarajah posisi pemain malam ini.Ferguson email aq pagi tadi.Mintak pendapat.
  • Aq reply - "Ok-lah! But we could use one or two new players next season".
  • Siniskan?

Followers