Tuesday, April 27, 2010

May datang lagi

  • Tulis blog. Tulis blog. Tulis blog. Aq suka tulis blog.
  • May datang lagi. Bulan May ialah bualn 5 dimana ia ialah bulan sebelum bulan enam. Maka kita semua patut bergumbira dengan bulan May yang menjelang tiba.
  • Pertama sekali hati riang kerana bebanan hutang bulan ini adalha kurang seperti biasa. Jadi hasil titik peluh tidak disalurkan kepdaa pemberi hutang yang bertauliah. Bajet2 dapat juga sambar Nike sweet classic klaer itam putih tu. Lama dah mengidam.
  • Pastu kawan2 ajak pergi Bagan lalang buat sekian kalinya. Dah 2 kali aq pergi, sumpah aq still tak ingat jalan. Bukan apa, asal pergi mesti malam. Lampu kurang tak nampak. Pastu jalan balik memang terbaik la. Masing2 melayan perasaan sebab perut dah kenyang berisi nasik lauk seafood. Maka dengan ini aq berazam untuk hafal jalan pegi Bagan lalang agar senang nak bawak kawan2 atau famili menjamu selera.
  • Lepas tu pulak, satu May nanti ialah hari pekerja. Ngam2 hari pekerja ada plak konsert Double trouble. Aq sambar terus tiket. Dah lama minat sama Search dgn Wings (minat Search kuat sket). Aq dalam proses menghafal lagu2 berhantu mereka. Nanti baru boleh sing along. Baru pakcik2 otai kata aq true. Bukan budak indie shuffle dan lain2 lagi. Kena blend in babe!!
  • Lagi apa ya? Bulan May ialah bulan harijadi ramai kawan termasuk aq. Harap2 tahun ni harijadi aq tetap lengang macam biasa. Tiada party mahupun sesi makan2. Sebenarnya tak pernah sambut pun. Paling kuat aq tulis blog paal diri sendiri. Haha.
P/s- Agak2 EPL sapa menang?

1 comment:

jun pyo said...
This comment has been removed by the author.

Followers