Saturday, April 11, 2009

Mono not stereo


  • Ada kawan tanya. "Kenapa ko suka tulis blog dalam point from?". Aq jawab. "suka hati la".
  • Aq dah nak abes blajar. What did I learn in the past 5 years?
  • Secara relatifnya banyak sangat aq belajar. Tapi aq tak mau tulis kat sini. 
  • What I can say is I've become a wiser person (i guess)
  • Dah nak abes ni rasa sentimental, sedey, emo, my chemical romance suma keluar la. 
  • Terpikir those good old days when I was young and have nothing much to worry about.
  • Masa baru2 masuk pre TESL. We all always stick together. Nak makan sampai sambung 4 meja. hee~
  • Teringat kawan2 kat kolej cemara dulu. Syameer, Afiq, Krole dan ramai lagi.
  • Ingat lagi tak pasar pagi ahad yang dikatakan hebat tu. Macam2 ada.
  • First time dapat PTPTN terus shopping kat sana. Nak beli kasut mcm Abang black (redza), nak tshirt mcm Azam Jantan dan nak jersey banyak mcm Encik Naza. Owh. Nostalgia.
  • Ada juga kenangan di makcik dadah. Asal makan nasi kat sana je ngantok tahap neraka. Wahaha~
  • Masa first time dapat motor, punyalah suka. Terus terbayang nak make up motor. Masa tu hangat motor "The doctor" Valentino Rossi.
  • Pastu sorg2 kawan pergi. The seniors dah abes. Sorg jadi MPP. Sorg lagi dah xlepak kolej sgt. Masa tu agak rasa lonely lor. Awek pon xde masa tu. Mmg hidup mcm zombi je. Full with boring routine.
  • Then ada crush. Ada la dalam 3 orang (tapi masa lain2 k). Semua kena rijek. Serious shit rasa tensi dan useless. 
  • Dari segi fizikal, aq dari gemuk mcm Rikishi, dah jadi kurus. Pastu skang dah gemuk sket. Kena diet ni. Warghh!!
  • Paling takkan lupa ialah berjumpa dgn someone special. She reinvented myself. Dari seorg yang xbesh jadi besh. Tapi sayang. Tu pun putus tgh jalan. Pendam rasa je la. =)
  • Lagi apa eh? Owh, kawan2 jenayah aq, sama ada di cheras atau Shah Alam. Korg mmg rock a. Tanpa korg hidup aq umpama lagu yang mendatar.
  • Eh...sudah2 la tu. Emo sorg2.
  • After this I gonna open a new chapter in my life. Whatvere happen, I will keep all the memories safe in my heart. 
  • Wah, air apa kat mata aq ni..!!

5 comments:

Amir Syafiq said...

hehe relax my friend.u r going to be fine.

epifah said...

bukan air liur perhaps.apatah algi air liur hadi.hihi.

we'll be okay, and you'll be fine my dear!

W. Suhailaliza binti W. M. Hussin said...

1. makcik dadah. maksik yg depan 7e tu ke? or tidak??
2. apa rahsia ko jd kurus sbnarnye?? dah laman aku nk tny tapi takut sensitip plak.. haha!
3. sedey juga..

Azzam?? said...

hahahhahaa... tak sangka plak t-shirt2 aku menjadi pujaan ramai.. xD

Ne3L said...

luv 2 read ur blOg~
;)

Followers