Saturday, April 25, 2009

Hommies



  • Semua orang tgh bernada sedih sekrang. Yelah. Dah nak abes blajar. Segala emosi2 semua keluar.
  • Kat blog pon ramai tulis entry yang sentimental.
  • Sedey tinggalkan kawan2, nangis2, tulis quote bukan, some dance to remember, some dance to forget. Mcm2 la.
  • Tapi aq pilih untuk tidak tulis pasal benda2 sentimental ni. Hell no!
  • At least sebelum kami betul2 habis, aq xkan tulis bukan2.
  • Kebelakangan ini rasa kekurangan wang makin menghimpit sanubari. Kehabisan wang ialah terma yang tepat.
  • Setelah dianalisa, duit aq habis bukan sebab rich and famous lifestyle, tetapi sebab aq banyak berbelanja. Atau lebih tepat perlu berbelanja.
  • Banyak item yang memerlukan aq gunakan duit bulan ini. Perkara ini sgt tidak mengujakan hati.
  • Oleh itu, aq bertindak dengan mengambil upah membuat kerja2 bahasa. Memang dari dulu inilah pekerjaan sampingan aq.
  • Aq sgt berharap agar payment aq disegerakan. Jiwa dah kering, poket pula ikut sama.
  • Haih. Kehidupan yang sementara......

2 comments:

Ne3L said...

2la~
sume na pkai dwet..
*sigh*

Amir Syafiq said...

huhu.tabah menghadapi cabaran.

Followers