Sunday, July 5, 2009

Hidup ini indah

  • Kawan aq pernah bersabda "Aq tak dapat bayangkan cemana hidup jauh dari Kuala Lumpur. jauh dari shopping complex, club2 dan aweks ramai".
  • Ketika itu aq masih muda.Umur 2,3.
  • Ada betolnya apa yang dikatakan oleh mamat tu. Kalo duduk ceruk mana2 cemana aq nak have fun. Musti mati. Hidup melarat. Cetek btol otak aq.
  • Skang ni bila dah dewasa aq makin paham erti kehidupan.At least dari pandang diri aq.
  • Bagi aq hidup bukanlah nak seronok semata2.Takde complex besar2, tempat hiburan mcm tak kesah.Kita masih boleh bergembira seperti orang lain.
  • Tak perlu pergi ke club2 lewat malam. Tak perlu pergi shopping berhabisan.Setakat duduk tepi sawah main layang2 pon boleh buat aq gembira sakan.
  • Betul kata ayah aq.Bila umur makin meningkat, kita akan nampak hidup ni dari persspektif lain.
  • Bagi aq hidup ini mudah. Aq pilih utk jadi someone simple yang tiada keinginan yang bukan2.
  • Jadi kepada bakal awek aq, semoga kita dapat kebahagiaan tanpa megeluarkan belanja yang banyak dan buat perkara bukan.
  • Hehe..bila la nak ada awek.

3 comments:

Amir Syafiq said...

hidup kat mana-mana pun ok.janji buat bakti.nanti leh jadi tokoh maal hijrah.

nyonya said...

yup. bile dh tua dh xpk nk enjoy sgt. oh noooo! i dh tua kut cuz i've been thinking dat way. damn~

leading a simple life should be everyone's dream =)

M.Z. Hadi Kamardin said...

awek jgn dicari, tiba masa dia dtg menyerah diri... mcm aku ni da ramai yg nak menyerah, tp aku tolak... muka sume mcm megan fox... xbez, aku nk yg mcm yasmin hani...

Followers