Monday, June 1, 2009

Click Click Hooray!!

  • Dari dulu lagi aq memang suka bersukan. Walaupon berbadan berat sukan tetap menarik di kelopak mata aq.
  • Bola sepak, lari2, takraw, futsal, jogging,lontar peluru, taekwondo. Kira macam2 la aq join. Still perut boroi.
  • Antara pencapaian sukan yang pernah aq kecapi ialah- tempat kedua dalam pertandingan pumping di Jusco Cheras Selatan, Menyumbang mata kepada rumah biru dalam pertandingan merentas desa 2002 SMK Perimbun, peringkat suku akhir tournament futsal Fakulti pendidikan bersama team Color blind.
  • Hebatkan bunyinya?
  • Unfortunatelly, skang ni sukan sangat asing bagi aq.Jarang2 orang melihat kelibat aq berpeluh jantan sambil berlari2.
  • Ya, aq semakin malas bergerak untuk bersukan.Kalo untuk karaoke,wayang,jamming aq paling cepat.Kalo bersukan terasa seperti dirantai badan ini.
  • Benci la hidup macam ni.Tak healthy langsung!!

4 comments:

didiey ;) said...

wahhaa..bro before your belly tu majuu ke depan..
better la workout.
agagaa..

W. Suhailaliza binti W. M. Hussin said...

ya! aku juga suka bersukan!! tapi skrg ni aku dah jarang bersukan..kurang ada peluang or maybe aku tak cari peluang itu..
btw, untuk menghilangkan perut boroi dan dapatkan yang flat mcm aku ni, ko buat la sit up, walaupun aku tak buat. tapi ko jangan la baring lepas makan.

nk tau lebih lanjut, bacalah petua dalam majalah nona.

Nadia said...

sameeeeE!!! i pon cepat je tgk wyg n karaoke sume. na bersukan tunggu mmg btol2 tade keje. haha. kena ade perangsang juge. cuci mata. hahahaha~ especially kat stadium. rmai atlit. :p

Mc Izzy said...

Didiey: Dont worry.Ive start to workout just about 5 minutes ago.wahahaha.

Elly: aq suka baca majalah Rapi.ada petua kekal langsing. ;p

Nadia: Haha.Cuci mata pon bersenam jugak eh? ;D

Followers