Tuesday, May 19, 2009

Kejayaan

Ketika korang semua sibuk menghiburkan diri di gedung2 terkenal.
Ketika korang sibuk mengayat awek comel2.
Ketika korang asyik mendengar lagu2 terkini.
Ketika korang syiok2 makan sedap2.
Ketika korang sebok berpesta saban malam.
Ketika korang asyik menonton wayang.

Aku meng'hell' kan diri dengan benda diatas.
Owh benda diatas.Begitu susah kau dihasilkan.
Habis segala tenaga,wang ringgit dan juga masa aq bersamamu.
Akhirnya...kau siap jua.

Kalau orang bannga menang pingat emas.
Kalau orang bangga dapat ayat awek.
kalo orang bangga ada duit banyak.
Kalo orang bangga merosakkan diri sendiri
Kalo orang bangga buang masa.
Aku bangga sebab dapat siapkan benda diatas.

Sekian. ;D

P/s - Terima kasih kepada family, kawan2 dan Pn Roslinda

9 comments:

Askidah Olumis said...

Aku banggalah ngan kau Izzat!!! hehehe (^_^)

didiey ;) said...

mg'hell'kan diri?
huuu..sounds gile terook..

hehe..tahniah;)

JLaa KiMStER said...

tahniah karena telah berjaya! :)

Syud said...

tahniahhhhhhh!!!

takniahhhhhhhhh!!!


boleh lah senior terhebat aku membelanjakan aku makan. bukan?

Mc Izzy said...

Thx guys ;D

Syud nak makan? Buleh2.mai datang sect 7.

W. Suhailaliza binti W. M. Hussin said...

Memang banyak pun duit abes untuk menda ni.lagi2 kalo dah siap bound, baru perasan ada tersalah buat.

kimen~

Nadia said...

yeayyy!
gimmie five!! :D

congrats to u n to me too! yahoo. kite bangge kan kan kan? syok ohh! :D mesty kejap kejap belek thesis tuh. haha!

epifah said...

dem tak bound lagi nak mampus ke apa.haha.

Ne3L said...

thniah kamu~
u did it!
i'm sO prOud of u.. ;)

Followers