Thursday, January 27, 2011

Pengalaman

  • Dulu2, dalam awal bulan dulu aq ada pengalaman ngeri tapi cool.
  • Itu hari masa Angel masuk ward, aq pegi makan kat Kampung Baru sorang2.
  • Dalam hati dah aim nak senduk tempe goreng sambal dia. Sedap. Sedap sampai kalo Lisa Surihani lalu pun aq xberapa nak kesah. Dia berlalu dengan muka hampa. Cis~
  • Lepas senduk nasi, tempe, kasi tuang sikit kuah kari dan telur masin aq bertekad untuk cari tempat duduk.
  • Orang ramai. Biasa lah time lunch. Kalo tak ramai orang panggil time puasa.
  • Sana meja panjang2. Satu meja boleh pakai dalam 8 orang. So kongsi meja ialah perkara biasa.
  • Aq nampak satu tempat. Nyaman je tempat tu. Kat hujung kanan ada 3 orang brader pakai jaket duduk layan ikan bakar. Aq pilih hujung kiri.
  • Satu persatu suapan padu aq lakukan. Tapi makin lama aq rasa makin tak selesa.
  • Ini sebab makin lama geng2 brader tu makin ramai.
  • Puncak klimaksnya ialah sebanyak 8 orng brader2 member tu duduk semeja dengan aq. The worst part is mereka semua polis dan rambut flat top.
  • Terus rasa menyesal tak ajak Lisa Surihani makan sekali tadi. Damn~

No comments:

Followers