Monday, May 24, 2010

Kaki


  • "Muka lu jambu la bro", kata sorang mamat yang aq tak berapa nak kenal.
  • Langsung aq jawab pakai kaki. Boring la dengar ulasan macam tu. Sikit2 jambu. Cuba la ulas muka aq elok2 sket. Kata la kacak ke, macho ke.Takde la aq jawab dengan kaki aq.
  • Setelah bosan2 mengenai ayat2 jambu, aq buat keputusan untuk berubah. Aq telah pergi ke kedai buku Borders untuk menjalankan research. Aq ke bahagian majalah dan menyambar majalah2 maskulin seperti Maskulin, August Man dan bagai. Tujuan aq ialah mencari contoh bagaimana nak jadi lelaki macho. Tak mau jambu selamnya. Tak lupa juga majalah FHM. Tapi untuk usya awek cover depan je.haha~
  • Setela aq amati cara menjadi lelaki macho ialah: menghilangkan perot dan menumbuh jambang. No 1 tu aq malas komen. Perut ni anugerah tuhan. Ynag jambang tu aq berkenan. Setelah aq teliti, lelaki macho ada jambang. Sebagai contoh Jake Gyllenhal, Josh Duhamel, Jonny Knoxville dan Dave Ghroll.
  • Jadi, tuan2 dan puan2 for the next two weeks aq akan berusaha simpan jambang. harap2 takde sapa lagi yang akan makan kaki aq selepas ini.

2 comments:

l@dylily said...

kalau kiyut? leh trima x? heheh

wa said...

jgn kata mamat tuh.makcik cafe pun pggl 'sir jambu' ;p

whoa.jambang?

Followers