Monday, August 17, 2009

Hari hujan dan hatiku

Sekarang aq rasa mother nature kurang menyebelahi diriku. Asalkan aq membawa motor ke tempat kerja, hari tu akan hujan. Kalo hujan gerimis mengundang tak pe juge. Ini hujan lebat giler. Kumpulan Hujan pon tak lebat macam tu. Masuk minggu ni dah 8 kali aq berhujan ketika balik kerja. Teringat zaman belajar dulu.

Ingatkan student uitm je kena hujan.Ini dah jadi pensyarah pon kena juge. Tak cool betol dimata student2. haha. Tapi aq tak kesah sangat. Berhujan berpanas aq still sayang motor aq. Cint pertama tu. Adatlah. barang lama musti dah tak solid. Nak2 dengan kemunculan orang baru yang lebih cun, memang a orang lama ditinggal2kan.

Tapi aq still sayang mereka berdua. Baru atau lama aq tak bezakan.Kaseh sayang aq terbahagi sama rata. Pandai2 la aq meluangkan masa dengan mereka. Kalo hari ni aq bermanja dengan WNA, esok aq bermanja dgn WSV. Penyayangkan aq?

Akhir kata kepala sudah kena hujan perlulah mandi kerana kelak mengundang demam dan duka. Kepada kawan2 tak sabar nak tunggu hari minggu lagi. Kita joli sakan lagi ya.

1 comment:

Syud said...

aku mahu pulang ke bangi. sila belanja berbuka puasa wahai org bekerjaya :')

Followers