Sunday, December 2, 2007

cuti yang gelap

haha. tajuk blog je dah kontroversi. aq dah lama tak tulis blog pasal umah aq tak de internet connection.biasa a nak pasang streamyx mahal.so reda je a.

cuti2 ni aq banyak buang masa walaupun aq takde byk sgt masa sbb umur aq dah meningkat. satu benda yg aq slalu buat masa cuti ni ialah pegi gig, show dan sewaktu dgnnya. kira aq bdk2 gig a skang.haha. selalunya aq g tgk HUJAN a.sampai member2 panggil aq groupie HUJAN.pape je a.layan....

tapi semenjak dua menjak ni timbul rasa bosan tahap pitching tinggi tgk HUJAN. aq agak sbb dah selalu sgt tgk diorg. diorg pon dah selalu sgt tgk aq.so bosan a. jadi aq pilih utk tidak pegi gig atau show HUJAN buat sementara waktu. aq nak g tgk BITTERSWEET dgn THEY WILL KILL US ALL> baru ganas tahap gaban. untung2 buleh makan kasut converse mamat yg tgh buat body surf !!

Oklah.aq dah bosan tahap breakdance ni.so aq sign out.papai.

1 comment:

amir syafiq said...

Eheh.takde streamyx ye.hari tu Maxis Broadband tu pe.hahaha.

Followers