Wednesday, October 31, 2012

Old post


sebab malas nak menulis entry baru, aku copy paste je entry lama dari blog yang sudah pupus. haha!

BINGIT

26 Januari 2008 saya telah melawat sebuah gig anjuran BINGIT yg diberi nama BINGIT. Tujuan saya menulis bukan lah nak memberi ulasan terhadap gig tersebut apatah lagi memberi komen2 negatif.di sini sy nak selitkan beberapa trivia mengenai BINGIT dr perspektif saya.
1. Seperti biasa gig lambat start.kalo start awal tu ceramah umum namanya.
2.Ramai bdk2 dtg gig.penulis dan rakan2 terasa seperti veteran.Hidup veteran gig goers!
3.Saya baru tau monorel ada sikit je station.(pegi naik monorel)
4.Anugerah band paling displin dijatuhkan kepada Bittersweet.main pukul 10 malam (last band) tapi dtg sound check pukul 2 (1st band).
5.Anugerah band paling garang dijatuhi kepada CASSANDRA. BAnd hardcore musti a garang.hehe.
6.Anugerah band ARTIC MONKEY dijatuhkan kepada BOUNJUIS sbb diorg main lagu artic monkey.
7.Saya jumpa BLACK a.k.a REZA sbg kuli event hari tu.dia pura2 bz plak.haha.
8.Admission fee agak mahal.dah a xdpt pape free.tapi sgt enjoy.
9.Anugerah tgn "syaitan" dianugerahkan kpd penyanyi ZIP ZIELLER sbb goreng gitar laju2 mcm syaitan.geram aq.
10.Anugerah "unexpected" diberi kepada 2nd guitar ZIP ZIELLER sbb selama ni aq slalu nmpk dia kat gig buat muka toye je.rupa2nya main dgn ZIP ZIELLER.respecta!
11.Anugerah "steady brader" dianugerahkan kpd brader2 NOSTALGIA.steady a brader!
12. Anugerah "bangkai" dianugerahkan kepada mamat yg berdiri dpn saya sbb bau dah a mcm bangkai lagi mau berdiri dekat2.giler!
13.MCPA seperti biasa sgt panas dan bangkai.nasib baik ada org jual air.
14.Anugerah tenggelam diberi kepada mamat bdn besar yg buat stage dive.lompat terus tenggelam.xnaik2 dah.
15.Ada sorg minah kecik ni suka sgt lompat.aq slam dunk baru dia tau.
16.Ramai jatuh cinta kat ARIANA(couple) aq pon.heh!
17.Ada band2 garang2, funky2, biasa2, bosan2.pendek kata suma ada.
So setakat ini sahaja trivia utk BINGIT.c ya in d pit guys!

No comments:

Followers